avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de arhiva, ...

In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de arhiva, registratura si grefa? Intreb pentru urmatoarea situatie: Termenul de depunere al unui apel (30 zile de la comunicare) poate cadea intr-o astfel de vacanta. Daca apelul nu poate fi depus la registratura in termen datorita vacantei, singura varianta este prin posta, luandu-se in calcul data postei. Dar pentru motivarea apelului trebuie studiat si dosarul (de exemplu, consemnarile cu declaratiile martorilor nu pot fi citite decat acolo).
Cel mai recent răspuns: catinf , utilizator 08:13, 15 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da funcioneaza dupa un program de vara scurtat. Toate tb facute in interiorul termenului de apel, nefiind permisa prelungirea termenului cu aceasta motivare.
Corect, dar se poate comunica hotararea chiar cand incepe vacanta de vara si astfel termenul de apel pica in aceasta vacanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista dosar electronic câre poate fi accesat.Chiar în ipoteza în care nu ar fi scanate toate documentele se poate programa dosarul la studiu etcetc.Oricum exista n soluții de motivare a unui apel,sa nu credeți ca se răstoarnă decizia de la fond găsind 2 rânduri în declarația martorului sau ceva ascuns în filele dosarului ,un înscris colbuit peste care instanta a trecut cu vederea..(destul de rara aceasta varianta).Dacă chiar va doriți sa studiați la arhiva în timpul vacantei va trebui doar sa pierdeți câteva ore din viata..Succes.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am crezut ca si arhiva este in vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)
Program de preluare minor gaz gaz Buna ziua! Inainte de toate, craciun fericit tuturor! In urma cu cateva luni sa decis la judecatorie urmatoarele: [quot]...dispune ca exercitarea ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)