avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Programul judecãtoriilor sâmbãta ºi duminica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Programul judecãtoriilor sâmbãta ºi duminica

buna ziua. va rog frumos spuneti-mi sambata sant deschise judecatoriile pt a inregistrate cereri, pt ca am vazut pe portal ca ultima modificare a avut loc ieri 25 mai? va multumesc .
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 14:57, 26 Mai 2013
sambata si duminica nu sunt deschise judecatoriile.
Nu. Inregistrarile pt. cereri se fac de catre grefieri, la grefier/arhiva/registratura/etc.. Programul este de luni pana vineri. Aveti grija ca au un program cu publicul destul de redus. ceva de genul 9:00-13:00
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2013
LuchianSeb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,problema este ca nu stiu cum trebuie facut regulamentul intern in situatia in care am deschise mai multe puncte de lucru in orase diferite si cu ... (vezi toată discuția)
Program de lucru fractionat pe parcursul aceleasi zi de lucru Codrin EL Codrin EL Buna dimineata! Nu gasesc specificat nicaieri si de aceea va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare si anume: sunt angajat sofer II la un spital ... (vezi toată discuția)
Zile libere lucrate corineta corineta pe fisa postului si inclusiv in pontajul lunar sunt trecuta cu program de luni pana vineri, 8 ore pe zi. intrucat se considera necesar sa muncesc si sambata si ... (vezi toată discuția)