avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic, persoana neasigurata la CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic, persoana neasigurata la CASS

Va adresez urmatoarea intrebare: In situatia unui salariat care s-a aflat in somaj tehnic si din punc de vedere a CASS, din declaratia D 112 nu rezulta ca este asigurat, ce solutii trebuie sa aplice angajatorul pentru ca angajatii sai sa beneficieze de concedii medicale ?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Cosmi7, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 oviiul oviiul Ma ajuta cineva va rog? Am incercat sa completez declaratia 112 dar nu gasesc de unde reiese din anexa 1.1. contributia angajatorului la fondul de sanatate si ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic...ajutor!!! anabell anabell Buna ziua, Va rog frumos daca stie cineva sa-mi explice [b]clar[/b] care sunt pasii ce trebuie urmati pentru procedura de somaj tehnic: ce va trebui sa fac ... (vezi toată discuția)