avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire CCC

Buna ziua,
O angajata urma sa isi reinceapa activitatea revenind din CCC, la data de 1 Aprilie 2020, solicitand astfel stimulentul de insertie. Datorita situatiei create de coronavirus societatea este nevoita sa isi intrerupa temporar activitatea. Daca la reinceperea activitatii perioada in care ar fi putut solicita stimulentul va fi trecuta deja, va pierde angajata acest drept? Ce poate face pentru a nu il pierde?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Cristina Ve, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 19 Martie 2020
Ar trebui sa intrebe din timp la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie: mama reia serviciu, tatăl intra în ccc, dar nu se mai întoarce după ccc la serviciu Diana Sp Diana Sp Mama se întoarce la birou, iar tatăl rămâne în CCC. Dupa ce se finalizează CCC al tatalui, acesta nu mai dorește sa se întoarcă la serviciu. Mama ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie in timpul concediilor gabrielle_24 gabrielle_24 Buna seara , Am revenit la serviciu, din concediul de crestere copil incepand cu data de 1 februarie 2020 si beneficiez de stimulent de inserție pana in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la stimulent in perioada concediului maternal Ioana Catalina Ioana Catalina Buna dimineata. Ma aflu in urmatoarea situatie: anul trecut am beneficiat de stimulent de insertie pe perioada concediului de maternitate (pre si post natal). ... (vezi toată discuția)