avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Se amana noua decizie privind permisele de conducere ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Se amana noua decizie privind permisele de conducere doar ptr absolventii a 10 clase?

Buna forum! Titlul intrebarii - se amana si aceasta lege precum se amana altele in zilele acestea?

De-asemeni are cineva numarul legii, deoarece nu am reusit sa il gasesc pe net.

Multumesc anticipat!
Nu există asemenea modificare preconizată la Codul rutier, sunt doar povești de pe net.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
[ link extern ]
Despre aceasta modificare este vorba...intr-adevar nu exista un astfel de proiect?
Nu, nu există.

După cum vedeți, nu au link la vreun proiect de lege. E doar o informație care, periodic, se rostogolește pe internet și e preluată fie din nepriceperea redactorilor (nu știu să se informeze corect), fie de dragul click-urilor aducătoare de bani.
Este o veste grozava in contextul actual. Multumesc mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru puțin. O asemenea modificare nu va, în opinia mea, pusă în practică niciodată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai da legea in care sa ai 10 clase pentru permis? Corina271 Corina271 Buna ziua! Se mai da legea in care sa ai 10 clase din luna iulie pentru a obține permisul de conducere? Sau s-a mai amânat? (vezi toată discuția)
Saiturile ptc adica pay to click sunt sau nu legale ? mosuxl mosuxl buna ziua am si eu o intrebare am vazut pe net k sunt foarte multe saituri care te platesc doar ca sa vizualizezi niste reclame date de niste sponsori si te ... (vezi toată discuția)
Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)