avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare servicii internet
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare servicii internet

Refuzul suspendarii serviciilor de internet la o locatie care s-a inchis din cauza coronavirusului (hotel) pentru o firma care are biroul in locatia respectiva, este legal sau nu? Firma respectiva nu-si mai poate desfasura activitatea in biroul din hotel (firma de consultanta financi ra) deoarece hotelul s-a inchis pe perioada de minim 30 zile ca urmare a deciziilor MAI in cadrul situatiei de urgenta.
Intre birou si locatie a fost incheiat un contract de inchiriere, printre clauzele speciale posibil sa se regaseasca si forta majora,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere nony nony Suntem o institutie publica care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat conform unui contract de inchiriere incheiat pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Salon infrumusetare - covid 19 cdcz cdcz Buna ziua, In urma cautarilor pe website-urile de specialitate, nu am reusit sa gasesc nicio informatie clara. Saloanele de infrumusetare au obligatia de a ... (vezi toată discuția)
"sechestru" cu cantec? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu O firma \"x\" inchiriaza o hala de productie unei societati \"y\". conform contractului societatea \"y\" trebuia sa plateasca prima chirie pe 25 dec. 2009. ... (vezi toată discuția)