avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu de odihna obligatoriu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu de odihna obligatoriu

Buna ziua, astazi am fost anuntata de angajator (lucrez la stat) ca voi fi obligata sa imi iau concediul de anul trecut avand in vedere situatia cu care se confrunta tara acum. Intrebarea mea este daca e legal , avand in vedere ca as putea lucra de acasa fara nici cea mai mica problema. Cum se pracedeaza in cazul acesta. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
andreea_sebestyen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 19 Martie 2020
Nu este corecta impunerea sa va luati CO , dar este o solutie viabila.

Ati discutat cu angajatorul ca puteti lucra de acasa?
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Încă nu am propus acest lucru, nu stiam cum sa procedez in acest caz. Cum sa procedez? Fac cerere sau propun verbal ?
Puteti depune o cerere sau discuta verbal cu acesta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma pe perioada vacantei Patience Patience Buna ziua, Cum se procedeaza corect daca societatea doreste ca activitatea sa fie suspendata pe o perioada data, de exemplu pentru vacanta de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectutate AlexSlevin AlexSlevin Buna ziua, Este sau nu dreptul meu ca angajat sa aleg daca vreau sa fiu platit pentru zilele de concediu neefectuate in momentul in care mi se incheie ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror? Dupa spusele inspectorului care se ocupa de caz si faptele ... (vezi toată discuția)