avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bonus angajat spital
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bonus angajat spital

Sunt angajat intr-o unitate sanitara publica ca ITst, mi s-a refuzat cererea de zile libere ingrijire minor pe perioada mentionata in legea 19/2020 dar totodata mi se refuza (pe canale neoficiale,verbal) si stimulentul prevazut in Decretul 195/2020 pe motiv ca nu sunt personal medical, asistenta. Decretul nu face discriminare intre personalul medical si non-medical (suntem toti expusi pana la urma, lucram pe toate sectiile la multe interventii zilnice) decretul enunta strict personalul din unitatile sanitare. Ce pot face daca mi se refuza in scris dreptul la spor? (nu am primit inca un raspuns scris)
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
adrivanic, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrivanic , utilizator 01:10, 20 Martie 2020
Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare majorare salariala - situatie de urgenta covid-19 adrivanic adrivanic Buna ziua, Fiind angajat intr-o unitate sanitara publica, respectiv un spital judetean de urgenta, ca ITst, mi s-a refuzat cererea de zile libere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, va rog o angajata a beneficiat in perioada 01.04 - 17.04,de zile libere potrivit prevederilor Legii 19/2020, zilele libere platite pentru copil. ... (vezi toată discuția)
Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)