avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Acordare majorare salariala - situatie de urgenta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Acordare majorare salariala - situatie de urgenta COVID-19

Buna ziua,

Fiind angajat intr-o unitate sanitara publica, respectiv un spital judetean de urgenta, ca ITst, mi s-a refuzat cererea de zile libere ingrijire minor pe perioada mentionata in legea 19/2020 deoarece personalul din unitatile sanitare publice fac exceptie si sunt obligate sa isi continue activitatea. Totodata mi s-a transmis (pe canale neoficiale,telefonic) ca majorarea salariala prevazuta in Decretul 195/2020 este destinata doar personalului medical, asistente, medici etc. Decretul nu face discriminare intre personalul medical si non-medical (suntem toti expusi pana la urma, lucram pe toate sectiile la multe interventii zilnice) decretul enunta strict personalul din unitatile sanitare.

Nelamurirea mea este:
Beneficiem de majorarea salariala prevazuta in Decret si noi, suportul tehnic IT angajati ai spitalului?
Ce pot face daca mi se refuza in scris dreptul la majorare?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:55, 21 Martie 2020
Sunteți beneficiarul acelei majorări salariale, deoarece actul normativ face vorbire de între personalul din acele domenii strategice. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus angajat spital adrivanic adrivanic Sunt angajat intr-o unitate sanitara publica ca ITst, mi s-a refuzat cererea de zile libere ingrijire minor pe perioada mentionata in legea 19/2020 dar ... (vezi toată discuția)
Situație aplicare majorare salarială pentru angajații unităților strategice excluse de la concediu IntelIGENCE IntelIGENCE Bună ziuă, Există o nelămurire în rândul angajaților din unităților sanitare publice care, potrivit noilor acte normative, au dreptul la majorare ... (vezi toată discuția)
O.u.g nr 147/2020 legea nr 19/2020 buna ziua , sunt cadru medical ... carmendugan carmendugan O.U.G nr 147/2020 Legea nr 19/2020 Buna ziua , sunt cadru medical intr-o institutie cu \"foc continuu\" de activitate medicala , ma incadrez in ceea ce ... (vezi toată discuția)