avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Situație aplicare majorare salarială pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Situație aplicare majorare salarială pentru angajații unităților strategice excluse de la concediu

Bună ziuă,
Există o nelămurire în rândul angajaților din unităților sanitare publice care, potrivit noilor acte normative, au dreptul la majorare salarială dacă celalat părinte nu beneficiază de concediu pentru îngrijire minor prevazut în legea 19 din 2020.
Întrebarea este, dacă celalat părinte lucrează într-un domeniu ne-strategic dar nu beneficiază de concediu, se acordă celuilalt părinte din unitatea strategică dreptul la majorare conform Decret 195/2020?
Există vre-un act normativ care interzice?
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
IntelIGENCE, utilizator

Alte discuții în legătură

Acordare majorare salariala - situatie de urgenta covid-19 adrivanic adrivanic Buna ziua, Fiind angajat intr-o unitate sanitara publica, respectiv un spital judetean de urgenta, ca ITst, mi s-a refuzat cererea de zile libere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 75% personal m.a.i Vasiliu Florentina Vasiliu Florentina Buna seara,daca eu lucrez in M.A.I si sotul lucreaza in Belgia si am un copil de 6 ani beneficial de 75% indemnizatie daca merg incontinuare la munca? Va ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 și decretul 195/2020 Florentina N Florentina N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta si am nevoie de o opinie juridica obiectiva.... Conform celor inscrise la art. 1 alin. (2) din Legea 19/2020, ... (vezi toată discuția)