avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Abonament platit
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Abonament platit

Am facut un abonament la avocatnet.ro si nu pot deschide nici un articol. Puteti verifica de ce? Am platit si nu m ati inregistrat ca abonat? Sau m ati inregistrat si nu mi ati dat acces? Sau trebuie sa mai fac ceva ca sa ma inregistrez. Multumesc,

- editare date personale -
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:55, 19 Martie 2020
Bună seara,

Vă rog să trimiteți un mail la premium@avocatnet.ro, de pe adresa de mail folosită când ați făcut solicitarea de abonare.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Buna seara,

Pare ca aveti doua conturi in avocatnet.ro. Abonamentul e facut pe celalalt cont pe care il aveti. V-am trimis o solicitare de schimbare de parola pe cealalta adresa de email cu care aveti cont. Va rog sa imi confirmati ca ati primit-o si ca s-a rezolvat cu schimbarea parolei.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)