avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare cetatean din UE in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare cetatean din UE in Romania

Buna seara,

Va rog spuneti-mi daca in cazul in care in companie va veni un cetatean grec sa lucreze pentru 1 an sau 2 la filiala din Romania si va fi detasat, este nevoie de viza cumva? Am tot citit informatii pe site-uri, dar nu sunt sigura totusi daca este necesara pentru cetateni ai tarilor membre sau nu. Permisul de munca stiu ca nu este necesar.

Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 11 Decembrie 2009
Grecia este membra a Uniunii Europene! Nu are nevoie de absolut nici un fel de viza acel cetatean grec!:D
biancad a scris:

Buna seara,

Va rog spuneti-mi daca in cazul in care in companie va veni un cetatean grec sa lucreze pentru 1 an sau 2 la filiala din Romania si va fi detasat, este nevoie de viza cumva? Am tot citit informatii pe site-uri, dar nu sunt sigura totusi daca este necesara pentru cetateni ai tarilor membre sau nu. Permisul de munca stiu ca nu este necesar.

Multumesc mult pentru ajutor.

Nu este necesara viza de intrare in tara, avand in vedere ca persoana respectiva este cetatean al unui stat membru UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana straina crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ati intampinat vreodata problema asta, sa ma ajutati!!!!!!!!!! Seful meu vrea sa angajeze o doamna din Serbia, care are in jur de 50 ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Urgent - calatorie ue cetatean cu carte de rezidenta in romania deea18 deea18 Buna seara!am o intrebare sotul meu este cetatean al Republici Moldova si poseda de carte de rezidenta a familiei pe 5 ani intrebarea mea este poate se ... (vezi toată discuția)