avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate diferenta diploma invatamint superior dinainte de 1989 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

diferenta diploma invatamint superior dinainte de 1989 fata de cele actuale

Buna,

As vrea stiu daca o diploma de invatamint superior obtinuta in 1986 este inferioara uneia obtinuta sa zicem in acest an.Aditional, as intreba ;un inginer de atunci este inferior unuia de astazi care vine cu diploma cu master sau ce o mai fi acum de actualitate?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 15:20, 20 Martie 2020
Nu există nicio inferioritate întrucât studiile de atunci, ca și cele de acum sunt asimilate studiilor de lungă durată. Masteratul reprezintă o atestare în plus pentru dumneavoastră, neavând valoarea de completare a studiilor universitare de scurtă durată de azi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)
Studii postuniversitare lilinik lilinik Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in ... (vezi toată discuția)
Colegii / facultati magdalena_dn magdalena_dn Buna ziua, Intrebare : Care este diferenta intre absolventii de colegii universitare si absolventii facultatilor ? Si daca se poate baza legala. In legea ... (vezi toată discuția)