Sora mea si a internat mama intr un azil de batrani mintind o ca ar fi mult mai in siguranta acolo in aceasta perioada critica(pandemia).Nu doreste sa mi ofere nici un detaliu referitor la institutia respectiva,doar ca aceasta este cu circuit inchis.Deci practic nu vad nici o posibilitate de a mi vedea mama.Mentionez ca nu am stiut de intentia surorii mele,cu toate ca suntem in relatii.Nu stiu ce sa fac in aceasta situatie,ce ma sfatuiti?
Daca nu gasiti intelegere la sora dvs va sfatuiesc sa va adresati instantei de judecata cu o cerere prin care sa cereti instituirea tutelei sau curatelei mamei dvs astfel incat aceasta sa fie in grija dvs urmand sa o reprezentati in fata instititiilor statului si sa luati decizii in numele si in interesul dansei, inclusiv retragerea de la caminul de batrani.
Contactati un avocat de pe forum sau recomandat si discutati pe larg situatia.
Nu am auzit de camin de batrani "cu circuit inchis". Poate daca nu este internata la un spital de psihiatrie. Si atunci, intrebati-va ce urmareste sora.
Cum spune doamna avocat, adresati-va instantei. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.