avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Telemunca si zile libere 75%
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Telemunca si zile libere 75%

Buna ziua,
Zilele libere ptr parintii care nu au cu cine isi lasa copiii cand scoala este inchisa pot fi luate daca nu este posibila munca la domiciliu. La mine la serviciu este posibila munca la domiciliu dar doar pentru situatiile urgente. Astfel, o saptamana sunt in telemunca, dupa care, 3 zile nu este nimic critic sau urgent si ma obliga sa imi iau concediu de odihna. Intrebarea este daca pot dpdv legal sa alternez telemunca cu zilele platite 75% cf legea 19.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 19 sefu2509 sefu2509 Buna ziua, Doresc un raspuns concludent la situatia specificata mai jos, care sa ma ajute sa inteleg aplicarea legii 19/2020 prin aplicarea acelui procent ... (vezi toată discuția)
Majorare salariala parinte personal sanitar tyna_mbm tyna_mbm Cum si pe ce perioada trebuie acordata majorarea salariala in valoare de 75% din salariul de baza pentru un parinte angajat in sistemul sanitar? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Zilel libere supraveghere copil valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Am o salariata care are copil de 4 ani, care este inscris in invatamantul preuniversitar. Sotul salariatei este profesor la o unitate de ... (vezi toată discuția)