avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariala parinte personal sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariala parinte personal sanitar

Cum si pe ce perioada trebuie acordata majorarea salariala in valoare de 75% din salariul de baza pentru un parinte angajat in sistemul sanitar? Mentionez ca celalalt parinte nu a putut beneficia de zile libere. Se pare ca cei de la salarizare au hotarat ca se va acorda sporul doar pentru zilele lucrate pe dimineata,cu toate ca se lucreaza in 3 schimburi.Este normal ca in conditiile in care am norma de baza acoperita + ore suplimentare chiar sa imi fie platit spor doar pentru zilele cand am lucrat in tura de dimineata? Unde sunt specificate normele de acordare ale acestui spor salarial? Pot sa inaintez o petitie in acest sens inspre ITM- ul teritorial? Multumesc
Cel mai recent răspuns: RamoFlore , utilizator 18:55, 20 Mai 2020
Sporul se plătește pentru perioada 16.03.2020 - 13.06.2020 daca niciunul din părinți nu a putut beneficia de zile libere conform Legii 19/2020 si a OUG 50/2020 si /sau concediu de odihna, medical, fără plata și alte libere și nu a desfășurat activitate la domiciliu sau telemunca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia ... abraxaint abraxaint Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia in mediul privat, iar pe perioada starii de urgenta nu au beneficiat de zile libere platite ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)
Majorare drepturi salariale personal medical legea 19 2020 mmarianne mmarianne Buna ziua Conform Legii 19 din 2020 \" Personalul prevăzut la art. 32 alin. (1) din anexa nr. 1 la Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de ... (vezi toată discuția)