avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Parintii stau acasa cu copii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Parintii stau acasa cu copii

Buna ziua! Spuneti.mi va rog pe perioada vacantei de Paste parintii isi pot lua liber platit de la stat cf.L. 19/2020? Parintele este obligat sa.si ia concediu de odihna inainte ?

Alte discuții în legătură

Vacanta paste în situație de urgenta SomogyiMadalina SomogyiMadalina Bună ziua, pe perioada vacantei de Paște, în aceasta situație de urgenta, părintele mai poate sta acasă cu 75%?Va multumesc (vezi toată discuția)
Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 carmenseby carmenseby Daca sotul meu este angajat in Germania, iar eu sunt angajata la.o institutie publica, pot beneficia de zile libere cf Legii 19/2020? (vezi toată discuția)