avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nici un răspuns concret
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nici un răspuns concret

Să înteleg că nici o lege nu este în care o persoana cu handicap imobilizată la pat nu ii da dreptul la viață doar o lăsăm să moară. Păcat ca aveți atâtea de învățat dragi avocați.va multumesc dar nu am primit un raspuns concret. Asta cu contestația o știam si eu fără să mai între aici .

Alte discuții în legătură

Grad de handicap Margineandavid Margineandavid Mama mea are 81 de ani un picior anputata este imobilizată la pat la piciorul ce il mai are ,are o gaură la călcâi are diabet are un ochii cu proteze ... (vezi toată discuția)
Concediere asistent personal persoana cu handicap nicusan nicusan Va rog sa-mi spuneti si mie daca este legala concedierea (cf.art.65 al.1 din CM ) unui asistent personal persoana cu handicap prin Hotararea Consiliului local ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire ContSters60804 ContSters60804 Parintii mamei au o casa si cu teren suprafata totala de 900mp.Mama mea a decedat in urma cu 13 ani.Mai are un frate mai mare si o sora cu handicap ,pe care o ... (vezi toată discuția)