avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grad de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grad de handicap

Mama mea are 81 de ani un picior anputata este imobilizată la pat la piciorul ce il mai are ,are o gaură la călcâi are diabet are un ochii cu proteze dintr-un accident de mică si are grad grav de handicap fără însoțitor. Este dependenta de o altă persoană. Ce e de facut ca presedintele comisiei de evaluare deva mi-a supus ca asta e procedura si numai daca se anputeaza si celălat picior ii poate da gradul cu însoțitor. Ce pot face?ca mai am câteva zile pt a contesta.?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:16, 19 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar contestație puteți face. Contestația se depune la TRIBUNAL în termenul legal.
Dar atunci legea 52 prevede ca o persoană cu handicap este dependenta de o altă persoană adica nu se poate deplasa. O las sa moară în pat și de foame si de sete sa își facă nevoile in pat. Tot asa până moare.nu????
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
Margineandavid, utilizator
Termenul pentru depunerea contestației curge din data de când ați primit certificatul prin poștă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap ... blueeyes550 blueeyes550 Buna seara ... Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in aceasta chestiune importanta ... Mama mea e foarte bolnava, dar pentru tara asta trebuie sa nu ai ... (vezi toată discuția)
Sistare indemnizatie insotitor atamax atamax Buna , mama mea are piciorul taiat de la coapsa din cauza infundarii vaselor de sange . A primit indemnizatie de insotitor dar acum cand am fost la comisie din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie insotitor Derscariu Mirel Derscariu Mirel Buna ziua, O persoana 77 ani cu handicap(imobilizata la pat,fara un picior,care nu se deplaseaza fara ajutor) fara vechime in munca(pensie urmas) are ... (vezi toată discuția)