avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna ziua.

In cazul in care prestezi telemunca, angajatorul este obligat sa mai acorde bonuri de masa?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 21 Martie 2020
Tichetele de masa se pot acorda in functie de locul de munca ......Potrivit legii, angajatorul nu are obligatia sa acorde tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cim 8h/zi regim telemunca, ambele ofera bonuri de masa. la ce risc ma expun? la ambele am semnat declaratie pe proprie raspundere ca nu lucrez in alta parte vecingater vecingater Buna ziua, in prezent lucrez in regim telemunca (8h/zi) . Am primit o oferta de la alta firma, tot pentru lucrul in regim telemunca(tot 8h/zi). Fiind vorba ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa Joanna30 Joanna30 Buna ziua. Am mai gasit un job, asa cum ne-a sfatuit unul din marii nostri conducatori. Problema este ca la negociere mi s-au oferit bonuri de masa pentru ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)