avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... somaj tehnic 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

somaj tehnic 2020

firmele din domenii alte domenii de activitate decit cele mentionate in ordonanta cu situatia de urgenta pot trimite angajatii in somaj tehnic?
In situatia in care au decis suspendarea activitatii in aceasta perioada va trebui sa declare acest lucru la Registrul Comertului?
re este termenul de a opera in REVISAL decizia de suspendare cim pentru somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 21 Martie 2020
Da, firmele din domenii alte domenii de activitate decat cele mentionate in ordonanta cu situatia de urgenta pot trimite angajatii in somaj tehnic.

Suspendarea activitatiis e anunta la ONRC.

Suspendarea c.i.m. se transmite in REVISAL anterior datei suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic mitrofan emilia mitrofan emilia Buna dimineata. Va rog sama ajutati cu o situatie: se mai poate da in somaj tehnic retroactiv - din 15.03.2020? Daca da ce trebuie sa fac? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic - suspendare cim in revisal office.hr office.hr Buna ziua! In situatia in care societatea trimite in somaj tehnic o parte din angajati potrivit art XI, alin 2, punct b, din OUG nr. 30/18.03 2020 ... (vezi toată discuția)