Buna dimineata. Va rog sama ajutati cu o situatie: se mai poate da in somaj tehnic retroactiv - din 15.03.2020? Daca da ce trebuie sa fac? Mentionez ca nu am facut suspendarea nici in revisal. Asteptam un raspuns urgent
Da, dacă efectiv activitatea s-a suspendat, emiteți decizia de suspendare și înregistrați-o în REVISAL Pentru perioada 16.03.2020 - 31.03.2020 se depun declarațiile pe proprie răspundere, cererea și lista angajaților la AJOFM și on-line și la sediile lor sau le puteți trimite prin poștă/firmă curierat.
Nu va pot sfatui sa incalcati legea ... insa, transmiterea cu intarziere a suspendarii c.i.m. poate sa va afecteze acordarea sumelor , in opinia mea (rezultata in urma unei discutii cu cineva de la ajofm)
Somaj tehnic
steef
Incepind cu 01.04.2020 se pot depune la ajofm cererile pt somajul tehnic al angajatilor.
Pentru a depune cererile aferente perioadei 16-31 martie trebuia ca ... (vezi toată discuția)
Trimitere revisal
noina54
am trimis rvs pe data de 31.03.2020 ,referitor la Ordonanta 30 /2020 cu suspendare incepand din 16.03.2020, Este corect s-au voi lua amenda de la itm.Cat este ... (vezi toată discuția)