avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract cu apa prod
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract cu apa prod

Buna ziua ,
Care este limita de proprietate a mea si a firmei Apaprod atunci cind eu am un camin cu contor la limita mea de proprietate,adica linga gard in interiorul curti iar firma Apaprod are un camin cu contor in strada pricipala la cca 3 ml distanta pina la gardul meu .cine raspunde de avariile conductei din strada pina la gardul meu ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Gard aflat, pe teremul meu, la limita dintre proprietati avovatnet avovatnet La limita proprietati dintre mine si vecinul din dreapta, din jurul anului 1980 se afla costruita o magazie (caramida) si un garaj (din tevi , OSM, Scandura) ... (vezi toată discuția)
Factura apa/canal apa livrata incarcata cu pierderi foarte mari hoina hoina Buna ziua si LA MULTI ANI tuturor de pe acest site! La sfirsitul lunii decembrie am primit factura de apa la un total de plata de 1210.70Ron,respectiv plata a ... (vezi toată discuția)
Camin apometru ctea ctea Buna ziua, s-a tras apa pe strada/ulita de linga Bucuresti unde locuiesc si as vrea sa stiu ce drepturi avem. Lucratorii care au tras apa, angajati ai ... (vezi toată discuția)