avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie vodafone

Buna ziua
Ce pot sa fac in cazul in care am depus o sesizare (reclamatie) pentru faptul ca nu pot receptiona mesaje text (SMS- din nici o retea de telefonie mobila) la Vodafone cu 7 zile in urma adica in data de 14 03 2020 si nu am primit nici un raspuns de la ei. La toate apelurile catre serviciul clienti ( 5 in aceasta saptamana) mi s-a spus ca termenul de solutionare este de 5 zile si sa astept sa fiu contactat.
Cu aceasta problema ma confrunt de cateva saptamani, timp in care am depus numeroase reclamatii.
In cazul in care ma portez la o alta retea pot solicita macar neplata ultimei facturi evocand motivul de nerespectare a conditiilor contractuale ?
Multumesc pentru sfaturi si raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Problema contract firma telefonie mobila tudor92 tudor92 Buna ziua! Am o problema cu unul din operatorii de telefonie mobila. In data de 14 august 2014 am incheiat un contract la distanta cu unul din operatori. ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)