avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Convențiile de plată se supun OU 29/2020?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Convențiile de plată se supun OU 29/2020?

Începând de astăzi intră în vigoare OU29/2020 sub incidența stării de urgență decretate. Sunt obligată a -mi plăti convenția de plată cu BEJ Aequitas de 250 de lei pentru a nu mi scoate la licitație terenul?
Nu vreau să îl pierd. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)
Concediu special 2020 anaghincioiu anaghincioiu Buna ziua! Conform Legii nr.19/2020 cu privire la acordarea zilelor libere pentru ingrijire copil, perioada de acordare este doar pana la 03.04? 03-21.04 este ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o suma ca urmare a unei sentinte civile? kamykaze2004 kamykaze2004 am avut un proces cu un prieten cu doi indivizi pt lovire am castigat este definitiva si irevocabila,am angajat executor care ne-a luat banii de la inceput in ... (vezi toată discuția)