avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta militara 2
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta militara 2

Buna seara! Ce considerati ca inseamba “activitate esentiala” in contextul acestei ordonante?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:24, 23 Martie 2020
Activitățile care nu au interdicție de-a fi realizate înm această perioadă (cele neesențiale au primit practic interdicția de-a puteaa fi desfășurate - în funcție de locații, de pericolul iminent de infestare etc. - ex. anumite activități comerciale desfățșurate în mall, activitățile medicilor dentiști - cu excepția urgențelor - baruri, resptaurantre, turism etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - caen pentru masaj medical s.a. elena310533 elena310533 Va rog sa ma informati ce incadrare CAEN imi trebuie pentru a ma intregistra ca PFA, pentru urmatorele activitatie, pe care vreau sa la desfasor la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Medic dentist - pfa? Benefit Consult Benefit Consult Buna ziua. As vrea si eu niste pareri legate de infiintarea unui pfa de catre un medic dentist. La registrul comertului mi s-a spus ca doctorii nu pot face ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)