avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de handicap gr. III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de handicap gr. III

Bună seara ! Aș dori să mă ajutați cu o nelămurire. Soacra mea este pensionată pe caz de boala de 16 ani, anul acesta urmând să iese definitiv însă d.na doctoră deși spunându.i să se prezinte în mai la expertiză, acum comisia a avut loc in februarie și pensia i.a fost suspendată pt neprezentare la comisie. Acum totul este suspendat , comisia este suspendată. Ce mai este de făcut pt. recuperarea pensiei? Mai este vreo șansă ? Mulțumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:32, 22 Martie 2020
Care-i motivul pentru care nu s-a prezentat la comisia de expertiză`?

Dacă nu s-a prezentat din motiv întemeiat, prin neprezentare nemotivată și-a pierdut calitatea de INVALID, și astfel a pierdut dreptul la pensie de boala.
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)
Pensie de boala sau anticipata? madrov madrov Buna seara, Situatia este urmatoarea:Am 63 ani. M-am pensionat anticipat acum 3 ani,am beneficiat de o ordonanta,inteprinderea fiind pe cale de a se inchide ... (vezi toată discuția)
Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)