pe hartie scrie asa: asupra salariatului NL cmp xxxx cu domicilul..etc..pana la concurenta sumei de xxx reprezentand pensie alimentara restanta pe perioada februaria 2019 martie 2019 noiembrie 2019 decembrie 2019 ianuarie si februarie 2020,onorar si cheltuieli executare silita si taxa timbru judiciar plus 1/4 din venitul net realizat in continuare din martie 2020 pana la majoratul minorului...proprirea se va face in cota de pana la 1/2 din venitul lunar net pana la achitarea sume xxx si in continuare cota de 1/4 pana la majoratul minorului
eu din asta inteleg ca pe langa suma de 1/2 se mai trage si suma de 1/4 ambele deodata..gresesc eu? pentru ca pe luna martie am luat salariu abia in aprilie incepe sa mi se opreasca din bani si tot din aprilie trebuie sa platesc din nou pensia alimentara ..am oare o sansa daca fac recurs sa pot da bani dar in sume mai mici mai mult ca sigur fabrica la care lucrez isi va inchide portile pentru o perioada din cauza crizei..nu exista scutire pe perioada asta si sa se reia alta data???
gi-jane2 a scris:
asa ati inteles ? Ati inteles gresit.. vi se retine 1/2 cat dureaza sa se recupereze cat datorati din urma, suma aia xx si in continuare, cate 1/4 in fiecare luna pana la majorat.