avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

am primit prin posta si la firma unde lucrez Infintare Propririi in care specifica: Proprirea se va face in cota de 1/2 din venitul lunar net pana la achitarea sumei xx si in continuarea cota de 1/4 pana la majoratul minorului din cate am citit eu si cat ma pricep eu reiasa ca odata cu cota de 1/2 se ma trage si cota de 1/4 in cazul asta voi ramane fara salar si in inposibilitatea de a achita rata si facurile.. as vrea sa fac o cerere de recurs cu rugamintea de a plati o suma mai mica intrebarea e se poate face ceva in aceasta privinta ? mentionez ca in aceste momente nu imi permit un avocat
Cel mai recent răspuns: doru 40 , utilizator 22:26, 22 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asa ati inteles ? Ati inteles gresit.. vi se retine 1/2 cat dureaza sa se recupereze cat datorati din urma, suma aia xx si in continuare, cate 1/4 in fiecare luna pana la majorat.
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
gi-jane2, moderator
pe hartie scrie asa: asupra salariatului NL cmp xxxx cu domicilul..etc..pana la concurenta sumei de xxx reprezentand pensie alimentara restanta pe perioada februaria 2019 martie 2019 noiembrie 2019 decembrie 2019 ianuarie si februarie 2020,onorar si cheltuieli executare silita si taxa timbru judiciar plus 1/4 din venitul net realizat in continuare din martie 2020 pana la majoratul minorului...proprirea se va face in cota de pana la 1/2 din venitul lunar net pana la achitarea sume xxx si in continuare cota de 1/4 pana la majoratul minorului
eu din asta inteleg ca pe langa suma de 1/2 se mai trage si suma de 1/4 ambele deodata..gresesc eu? pentru ca pe luna martie am luat salariu abia in aprilie incepe sa mi se opreasca din bani si tot din aprilie trebuie sa platesc din nou pensia alimentara ..am oare o sansa daca fac recurs sa pot da bani dar in sume mai mici mai mult ca sigur fabrica la care lucrez isi va inchide portile pentru o perioada din cauza crizei..nu exista scutire pe perioada asta si sa se reia alta data???

gi-jane2 a scris:

asa ati inteles ? Ati inteles gresit.. vi se retine 1/2 cat dureaza sa se recupereze cat datorati din urma, suma aia xx si in continuare, cate 1/4 in fiecare luna pana la majorat.

Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
doru 40, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru 2 copii minori Cretu44 Cretu44 Buna ziua, as dori prin intermediul dumneavoastra sa mi se raspunda la urmatoarea intrebare: In perioada imediat urmatoare eu si sotia mea urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de o îndrumare într-o problemă de neachitare ... Alice P1 Alice P1 Bună ziua! Am nevoie de o îndrumare într-o problemă de neachitare a pensiei de întreținere pt minor. În august 2018 am deschis proces de divorț, in ... (vezi toată discuția)
Popririi banci + poprire pensie de intretinere minor(transformata din procent in suma fixa) + restanta pensie alimentara. care este solutia care ma poate ajuta sa nu ajung un om al strazii? clericul clericul - In 2019, in urma divortului, s-a stabilit pensia alimentara de 25%(1/4) din venit pentru minor. - In 2020, fosta sotie a infiintat poprirea de 33% din venit ... (vezi toată discuția)