avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic


Cabinete de tehnică dentara pot beneficia de șomaj tehnic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 22 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pot beneficia de "somaj tehnic".

OUG 30/2020
Art. XV
(1) Alți profesioniști, astfel cum sunt reglementați de Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care nu au calitatea de angajatori și întrerup activitatea total sau parțial în baza deciziilor emise de autoritățile publice competente potrivit legii, pe perioada stării de urgență instituite prin Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, beneficiază din bugetul general consolidat de o indemnizație egală cu salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată stabilit pentru anul 2020.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Wellus Wellus Buna seara.Sunt medic stomatolog,ca si forma de organizare cmi.Am.platit pensie ,sanatate si.impozit.Nu am optat si pt somaj.Intrebarea mea este ,daca,in voi ... (vezi toată discuția)
Coronavirus anto_riana anto_riana Bună, fiica mea este frizer, e propriul angajat.Odata ce au fost închise gradinitele, a fost nevoită să rămână acasă cu copilul de 4 ani. Unde trebuie ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic CiufPuf CiufPuf Buna seara, Se poate, va rog frumos, sa ma ajutati in legatura cu urmatoarele: - in cazul in care am PFA, dar sunt si angajat la o alta firma, iar PFA-ul ... (vezi toată discuția)