avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... disponibilizare angajati startup
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

disponibilizare angajati startup

Am un startup care, pentru a beneficia de fonduri de la buget, a angajat lunile trecute 6 persoane. Dosarul pentru fonduri a fost finalizat, dar contributia de la buget nu a fost platita. Acum, mall-ul in care functiona startup-ul s-a inchis(ordonanta militara pt COVID 19). In ce conditii pot disponibiliza acesti angajati(somaj tehnic sau somaj la AJOFM)? Afecteaza acest lucru obtinerea fondurilor de la buget?

Alte discuții în legătură

Daca am avut o firma cu 6 angajati, dar in perioada se stare ... UElena UElena Daca am avut o firma cu 6 angajati, dar in perioada se stare de urgenta activitatea a fost inchisa si salariatii au beneficiat de somaj tehic, imi pot inchide ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand colegii sunt in somaj tehnic gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, In prezent ma aflu in zilele libere platite pt scoala inchisa pana pe data 6 aprilie, deoarece in timpul vacantei nu este valabilă legea ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc la alt angajator si stimulentul de insertie Andreeatat Andreeatat Buna ziua,bebele împlinește pe15 februarie 2 ani,dar angajatorul nu vrea să mă primească înapoi.Am găsit alt loc de muncă dar este in mall daaca se ... (vezi toată discuția)