avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CCC la alt angajator si stimulentul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CCC la alt angajator si stimulentul de insertie

Buna ziua,bebele împlinește pe15 februarie 2 ani,dar angajatorul nu vrea să mă primească înapoi.Am găsit alt loc de muncă dar este in mall daaca se închide mallul din cauza situație cu covid eu voi beneficia de stimulent de inserție și șomaj tehnic?Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Andreeatat , utilizator 00:13, 14 Octombrie 2020
Daca se va inchide mall-ul , teoretic, puteti beneficia de somaj tehnic , dar nu si de stimulentul de insertie... nu avem cum sa stim care va fi legislatia in vigoare la acea data.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles.Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am găsit un loc de muncă dar contractul este pe perioada ... Andreeatat Andreeatat Buna ziua,am găsit un loc de muncă dar contractul este pe perioada determinată pe 4 luni.Precizez că angajatorul nu mă primește înapoi și aș vrea să ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie andreea_niculae andreea_niculae buna ziua. avand in vedere ca nu raspunde nimeni la telefonul APISMB intreb aici. 1) se poate beneficia de stimulent insertie in perioada de concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie se mai primeste in somaj tehnic?? cameliadaj cameliadaj Buna ziua, Ma intereseaza daca se mai primeste stimulentul de insertie in perioada de somaj tehnic, pentru perioada de iarna - 4 luni, toti angajatii vor ... (vezi toată discuția)