avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic COVID
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic COVID

Bună ziua. În proiectul de OUG care a circulat pe net, exista un paragraf care prevedea obligativitatea angajatorului care beneficiază de ajutorul pentru șomaj tehnic de a ține angajatul, după revenirea din șomaj tehnic, minim 6 luni.
În textul publicat al OUG, nu am mai regăsit acest pasaj.
Mai există pe undeva vreo prevedere care să oblige angajatorul la aceste 6 luni de contract, ulterioare reluării activității?
Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
cvgro, utilizator
Cel mai recent răspuns: cvgro , utilizator 20:57, 22 Martie 2020
Nu mai exista acea mentiune in OUG publicata.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 28/2009 MARIA_c MARIA_c SOMAJUL TEHNIC DE 3 LUNI , IN BAZA OUG 28/2009, AFECTEAZA PENSIA SAU NU??? (vezi toată discuția)
Evaluare drepturi pentru site web daniel_dan daniel_dan Buna ziua, 1. Am realizat un portal informativ-educational, acesta s-a dezvoltat destul demult. Cum sa procedez pentru a-mi proteja munca investita? ... (vezi toată discuția)
Perioada după șomajul tehnic enedaniel1 enedaniel1 Bună ziua! După terminarea șomajului tehnic la contract de munca nedeterminat, angajatorul poate să nu te mai primească la muncă? Sau este obligat să o ... (vezi toată discuția)