avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe card/cont
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe card/cont

Buna ziua,

mama mea primea pana acum pensia de la postas. Exista vreo posibilitate sa treaca pe un cont bancar sau card (al ei, nu al altcuiva). Casa de pensii e in resedinta de judet deci exclus sa mearga pana acolo in conditiile astea.
Sper sa se gaseasca o solutie, nici pentru postasi nu e bine sa fie atat de expusi.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2020
camelllia, utilizator
Cel mai recent răspuns: camelllia , utilizator 16:02, 23 Martie 2020
Poate cere plata pensiei prin virament bancar, dar are de umblat puțin pe drumuri.

- la bancă PERSONAL să-și deschidă cont curent;
- la casa de pensii să depună PERSONAL cererea și codul IBAN;
Are cont, la casa de pensii nu are cum sa ajunga, e in alt oras. Dar poate simplifica si ei cumva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de la casa de pensii Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! Am poprire la Casa de pensie (ca tert poprit) . Primesc pensia prin posta, dar intampin mereu dificultati (ba nu au postas in zona noastra, ba ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi pensia la alta adresa? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua. Am doua imobile in acelasi judet, avand domiciliul stabil pe adresa unuia dintre ele. Cum as putea primi pensia prin Posta pe adresa celuilalt ... (vezi toată discuția)
Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitate mai mult de ... Cc65 Cc65 Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitatemai mult de 6luni cum pot transfera pensia ? (vezi toată discuția)