avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Criterii redistribuire personal in sanatate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Criterii redistribuire personal in sanatate

B.ziua, lucrez in sanatate si as dori sa intreb care sant criteriile de redistribuire personal catre sectiile de prima linie in lupta cu coronavirus de pe alte sectii?In sensul ca exista selectie personal casatorit/necasatorit ,cu copii/fara copii?

Alte discuții în legătură

În caz de restrângere a activității.,medicale într-un spital, asistentul medical poate fi mutat fără consimțământul lui în policlinica? Vlad marcela Vlad marcela Bună ziua. Lucrez la secția de neurologie, că asist. medical de 25 de ani, datorita unor lucrări de renovare s-a dispus, redistribuirea, a 5 asistente în ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic elagrosu elagrosu Dupa cum bine cunoastem nu intotdeauna legile sau normele lor de aplicare sint explicita , lasind intotdeauna loc de interpretare =D> . Am marea rugaminte daca ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre mostenire dupa bunici si parinti GheorgheSav GheorgheSav Bunicii paterni au avut 3 copii:1 baiat -tatal meu si 2 fete, din care una necasatorita. Bunicii au domiciliat la tara. Tatal meu cu familia (sotia si copilul ... (vezi toată discuția)