avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum se sancționează ieșirile pe domeniul public ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum se sancționează ieșirile pe domeniul public după ora 22 fără adeverință/declarație?

Cum se sancționează ieșirile pe domeniul public după ora 22 fără adeverință/declarație? Iar dacă asta implică amendare, despre ce sume este vorba?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 24 Martie 2020
Nerespectarea prevederilor legale constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 lei la 5.000 lei, pentru persoane fizice, și de la 1.000 lei la 70.000 lei, pentru persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza impresariere nula anonim2013 anonim2013 Buna ziua, vreau sa verific daca se poate declara nula o clauza de impresariere (parte dintr-un contract mai amplu de productie si management) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate,fara bilant depus sc.boldoni imob-invest.srl sc.boldoni imob-invest.srl in 2007 am infintat o firma,un srl,2 asociati.Pana in momentul de fata nu am depus nici un fel de bilant,nu am avut deloc activitate. Aum vreau sa preiau ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca si platitor tva maribog maribog Ce e de facut daca o firma a depasit plafonul de 35000 euro aproape de 1 an.Abea acum mi-am dat seama ca cifra de afaceri depaseste 35000 avand in vedere cal ... (vezi toată discuția)