avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate schimba numele parintilor la certificatul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate schimba numele parintilor la certificatul de nastere?

Mama s-a casatorit cu un strain in 1977. Pe certificatul meu de nastere apare numele ei de casatorita. Dar pe certificatul meu de casatorie apare un nume diferit pentru ca am fost inregistrata in alta tara. Ca sa coincida certificatul de nastere cu cel de casatorie trebuie sa schimb numele mamei. Daca nu apare acelasi nume pe unu si altu nu pot sa cer pasaport. Este posibil sa schimb numele ei?

Alte discuții în legătură

Probleme cu transcrierea certificatului străin în registrele romane trixie672 trixie672 M-am căsătorit în UK cu soțul meu britanic, și trebuie sa îmi transcriu certificatul de căsătorie în registrele romane. Am apostilat documentul, ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de naștere din străinătate - bună ziua! am următoarea situație: sunt căsătorită cu un ... joanna98 joanna98 Bună ziua! Am următoarea situație: sunt căsătorită cu un cetățean străin, căsătoria a avut loc în străinătate, iar actul de căsătorie a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)