avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Criza covid - Transport o persoana care nu are carnet ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Criza covid - Transport o persoana care nu are carnet pana la serviciu

Nu stiu daca adeverinta pe propria raspundere acopera cazul in care eu (lucrand de acasa) trebuie sa transport cu masina o persoana fara carnet la serviciul ei.
Deci ma deplasez in interesul transportului altei persoane, care nu este batran/handicapat/copil.

Pot risca amenda sau dosar penal?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
blitzkr1eg, utilizator
Riscati amenda... situatia dvs nu este mentionata ca exceptie de la lege.
Ma gandeam ca poate intra pe
G)deplasarea în scop umanitar sau de voluntariat? Din ord. Militara 3
Cornel Vasile a scris:

Riscati amenda... situatia dvs nu este mentionata ca exceptie de la lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie - ordonanta de urgenta covid-19 Stefan_92 Stefan_92 Buna ziua. Pe data de 28 Martie, in jurul orei 2 noaptea, eu si cu un prieten am iesit sa ne plimbam intr-o locatie aflata la 5 minute distanta de locuintele ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere ordonanta militara 3 de_pratto de_pratto Buna ziua. Prietena mea are de la servici declaratia de deplasare. Masina este pe numele ei, dar nu are carnet de conducere si vreau sa o ajut, sa o duc si sa ... (vezi toată discuția)
Deplasare la o alta proprietare CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua! Este legală deplasarea de la oras la tara pe o distanță de cca 50 de km? Detin acolo o casa la care nu am mai fost de 2 luni si as vrea sa merg ... (vezi toată discuția)