avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie pe propria raspundere ordonanta militara 3
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie pe propria raspundere ordonanta militara 3

Buna ziua. Prietena mea are de la servici declaratia de deplasare. Masina este pe numele ei, dar nu are carnet de conducere si vreau sa o ajut, sa o duc si sa o aduc de la munca. Nu stiu ce sa bifez pe acea declaratie de deplasare pentru mine. Specific ca pe adeverinta ei de munca este trecut numarul masinii. Am sunat la Politie si nu au stiut sa ini dea un raspuns. Poate ma ajutati dvs sa imi spuneti care casuta sa o bifez doar ptr a o duce si aduce de la munca, ptr a evita transportul in comun. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: de_pratto , utilizator 20:12, 30 Martie 2020
Eu aș bifa poziția 8 „scopuri umanitare sau de voluntariat”.
ing. Ioan Ciobanu
Multumesc frumos!

Ioan Ciobanu a scris:

ing. Ioan Ciobanu

Si eu sunt in aceiasi situatie si na gandeam la aceiasi varianta. Acum nu stiu teoretic cum se demonstreaza voluntariatul (contract de voluntariat) si ajutorul umanitar?

de_pratto a scris:

Multumesc frumos!

Ioan Ciobanu a scris:

ing. Ioan Ciobanu

[ link extern ]

blitzkr1eg a scris:

Si eu sunt in aceiasi situatie si na gandeam la aceiasi varianta. Acum nu stiu teoretic cum se demonstreaza voluntariatul (contract de voluntariat) si ajutorul umanitar?

de_pratto a scris:

Multumesc frumos!

Ioan Ciobanu a scris:

ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)
In caz de accident fara sa ai permis de conducere MGraty Emy MGraty Emy Buna ziua. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Băiatul meu a luat o mașină din Anglia pe care i-a adus-o cineva pana in fata portii. El a vrut a doua zi ... (vezi toată discuția)
Accident Iulyan85 Iulyan85 problema sta cam asa:i-am lovit masina unui vecin .indoita putin tabla in spate.el mi-a zis sa-i dau o suma de bani ca o repara el si sa nu mai implicam ... (vezi toată discuția)