avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

problema sta cam asa:i-am lovit masina unui vecin .indoita putin tabla in spate.el mi-a zis sa-i dau o suma de bani ca o repara el si sa nu mai implicam politia sau altceva.nici o problema ...i-as da dar vreau sa fac cu el un act la notar in care sa fie stipulata aceasta suma de bani si sa scrie clar ca nu mai are alte pretentii materiale si ca banii sunt suficienti pentru pagubele materiale produse de mine masinei lui.
Intrebarea mea este?imi poate face notarul un asemenea act??
Cel mai recent răspuns: Iulyan85 , utilizator 19:51, 5 Noiembrie 2008
Dece sa-i dati bani. Avariile se pot repara pe asigurarea Dvs de RCA. Sper sa aveti asa ceva.
Succes.
ing. Ioan Ciobanu
am si asigurare dar asta implica 'hartzogarie' multa si e mai bine asa cum zic eu(diverse motive).sunt curios daca se poate face un act la notar ca nu vreau sa-i dau banii asa in 'mana'.
mersi oricum!
Iulyan85 a scris:

am si asigurare dar asta implica 'hartzogarie' multa si e mai bine asa cum zic eu(diverse motive).sunt curios daca se poate face un act la notar ca nu vreau sa-i dau banii asa in 'mana'.
mersi oricum!


Ma surprinde gandirea Dvs. Oricum decizia va apartine. Numai bine va doresc.
ing. Ioan Ciobanu
Sigur ca se poate assa ceva, printr-o declaratie notariala, in care acea persoana declara ca a primit X lei, reprezentand CV reparatiilor la vehiculul avariat, nr.circulatie ......
:slap: Pai si cum sa faca asta, daca accidentul nu e declarat la politie?

Alte discuții în legătură

Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)
Accident - probleme firma de asigurari gmihaela_21 gmihaela_21 in data de 13.08.2008 prietenul meu a avut un accident de circulatie (circula pe drum cu sens unic, cu prioritate. din stanga de pe un drum fara prioritate i-a ... (vezi toată discuția)
Dauna totala- dacia sandero taxi tombstone tombstone Buna ziua, pe tatal meu l-a lovit o domnisioara din vina ei si firma de asigurari i-a bagat masina ca dauna totala desi doar botul masinii si ceva laterale ... (vezi toată discuția)