avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanta militara
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanta militara

Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind student fara un loc de munca, mai pot sa-i duc pe parinti si sa-i aduc de la serviciu? Daca da, trebuie sa completez de fiecare data cand plec o declaratie pe proprie raspundere?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 21:39, 25 Martie 2020
Trebuie să aveți doar Declarația respectivă, nu să faceți zilnic o Declarație!
Dar trebuie completata data, acolo las liber si completeaza politistul?
Edit: in conditiile actuale, am vazut ca poti sa mergi doar la magazin, la serviciu si la farmacie. Eu pot sa ma duc sa-i duc la serviciu?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
EugenPurdea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Data trebuie completată de dvs., de aceea e creat acel câmp. Nu că ați putea fi amendat dacă nu e, nu există sancțiune pentru declarație incompletă. Posibil să vă pună să o scrieți.
Țineți cont că și intervalul orar trebuie completat.

Aș zice că puteți să vă duceți părinții la serviciu, transportul în comun prezintă risc ridicat de contaminare și cred că explicând asta veți găsi înțelegere.
Bifați căsuța cu deplasarea în scop umanitar sau de voluntariat și nu vă abateți de la traseul pe care îl treceți (Domiciliu - X și retur).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare formular d212 pentru cass icarmen icarmen Buna ziua, am o intrebare: sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, nu am venituri nici in Romania nici in Canada deoarece sunt studenta la master. As ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - cine o rezolvã e tare bladeiii bladeiii În urmă cu ceva timp am depus un dosar la Primarie în vederea obtinerii unui apartament ANL . Pentru fiecare document anexat se obtinea un punctaj . Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Urgent: program vizitare minor - amenintari cu credit banca deliadinu deliadinu Buna ziua, In anul 2008 cat inca eram casatorit cu sotia mea am contractat un credit pentru altcineva. Sotia mea a stiut de acest credit si am decis de ... (vezi toată discuția)