avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare formular D212 pentru CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare formular D212 pentru CASS

Buna ziua, am o intrebare: sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, nu am venituri nici in Romania nici in Canada deoarece sunt studenta la master. As dori sa plates asigurarea CASS voluntar insa nu stiu sa completez pe decalarati unica ....Stie cineva cum se completeaza aceasta declaratie, ce trebuie bifat in situatia mea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:40, 2 Mai 2022
completati la sectiunea II.2.2 Date privind contribuția de asigurări sociale de sănătate(CASS) estimată si alegeti sectiunea C C.Sunt persoană fără venituri și optez pentru plata CASS - si treceti suma 1530 lei si veti avea asigurare 12 luni.

Va multumesc! Deci nu trebuie sa bifez nici o alta casuta pe nici o alta pagina!
Nu am numar fiscal din Romania dar am pus pe cel din Canada. Sper sa fie suficient.
CNP trebuie trecut pe orima pagina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica 2023 suciugeorgeta suciugeorgeta Am depus declaratia unica pentru venituri din dividende an 2022, pentru plata CASS . Acum as dori sa fac si estimare pentru 2023 pentru a fi asigurata la ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)