avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie model 1
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie model 1

Buna ziua!
Imi puteti spune, va rog, ce trebuie sa scriu in declaratie model 1 la inffintarea unei societati comerciale la care am sediu social, dar care nu va desfasura la sediul social decat activitati de birou si va deschide ulterior un punct de lucru pentru activitatea principala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 09:02, 22 Decembrie 2009
in acest caz veti completa declaratia model 2
Declaratia model 1 se foloseste in cazul in care societatea nu desfasoara la sediul activitati de birou.
Multumesc de raspuns.
Mai am o intrebare. La infiintare am depus declaratie model 1 pentru ca nu era sigur unde isi va desfasura firma activitatea. in momentul in care va incepe activitatea pot sa depun declaratie model 2 tot pentru sediul social. Stiti cumva cat costa?
Va multumesc.
Da, se poate. Taxele percepute de ORC sunt in jur de 100 RON.

Alte discuții în legătură

Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare anidar anidar Buna ziua, Recent am apelat la un avocat pentru infiintarea unei societati comerciale. In afara faptului ca pretul initial nu a fost cel real (mi s-au mai ... (vezi toată discuția)
Inapoiere certificat constatator RMD_82 RMD_82 In cazul schimbarii sediului social, cesiunii de parti sociale si a revocarii administratorului se inapoiaza Certificate Constatatoare ORC-ului. Cand Se ... (vezi toată discuția)