avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Daca merg la serviciu, este suficienta adeverinta data ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Daca merg la serviciu, este suficienta adeverinta data de angajator sau este necesar sa am si declaratia pe propria raspundere, pe langa aceasta?

Buna ziua,
Ca urmare a publicarii OM nr.3, vin cu intrebarea urmatoare: daca trebuie sa merg la munca, am adeverinta de la angajator, am si legitimatia de serviciu, mai este necesar sa am pe langa acestea si declaratia pe propria raspundere ca merg la munca? Sau adeverinta este suficienta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 25 Martie 2020
Buna ziua,
Din cate stiu, fiind intr-o situatie asemanatoare, este suficienta doar adeverinta.( cred ca este suficienta si doar o poza cu ea-daca o putem prezenta si pe telefon/tableta...)
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator
Ori legitimatia de serviciu , ori adeverinta se prezinta ... practic ,va spun din Buc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)
Decizia cnsu 52 cand este necesara adeverinta si declarația ... cyan cyan Decizia CNSU 52 Cand este necesara adeverinta si declarația pe proprie răspundere? In perioada de restrictie 23.00-05.00 sau permanent? Art. 4 - (1) ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare declaratii in starea de alerta? Insanity66 Insanity66 Buna ziua, In starea de alerta avem nevoie de declaratii si, daca da, in ce circumstante? Am adeverinta de la serviciu, expira in august, mai e buna? (vezi toată discuția)