avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ajutor financiar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ajutor financiar

Bună am un PFA care desfășoară activitate transport în comun mai exact taxi .În luna decembrie am avut un accident în urma căruia sa declarat dauna totala a mașini am fost victima accidentului. În urma analizelor celor de la asigurări și calculelor pe mașină mea un seat ibiza din 2012 am primit 7900 de lei bani cu care conform legilor din România o alta mașină din același an sa o echipez cu toata aparatura necesara și toate documentele nu imi ajung .Pentru staționarea mașini nu am primit încă nici un ban întrucât mă plasează de la unul la altul și îmi cer tot felu de nimicuri chiar dacă am întocmit toată documentația persoana care mă accidentat nu mă căutat de loc atâta ce am procesul verbal de la politie .Din decembrie sunt fără servici fără venit am ajuns sa disper sunt marcata pentru tot facturi și multe cheltuieli neplătite .întrebarea mea este acum cu socul care a mai venit peste noi ce pot sa fac nu vreau sa ajung în depresei și sunt aproape 4 luni de cand nu am un bani nici pt o coară de pâine.

Alte discuții în legătură

Problema cu euroins rca vladploscaru vladploscaru Buna ziua, Am o intrebare si vreau un sfat avizat. Masina mea parcata regulamentar dupa o intersectie, a fost avariata serios de o alta masina care venea cu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala bertha37 bertha37 In urma cu 5 zile am produs un eveniment rutier, am lovit din spate o masina parcata, in fata acesteia aflandu-se o persoana care s-a constituit in victima a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala grava buonaroti buonaroti Buna ziua! Numele meu este Lucian si va solicit ajutorul in lamurirea unor probleme legate de un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a unei ... (vezi toată discuția)