Buna ziua .
Am făcut prostia sa semnez un cntr cu finance clen bank si nu am citit cu atentie la garantie ca imi cere o sumă.
Cert e că as vrea sa renunț dar pers cu , care am vorbit imi spune ca nu pot renunta si ca voi avea probleme cu legea .
Din moment ce eu nu primesc acea suma pentru ca nu plătesc garanția mi se poate întâmpla ceva? Tin sa mentionez ca are si IBAN ul meu ...
Multumesc mult de ajutor
Vedeti ce scrie in contract: ce se intampla daca nu platiti garantia. In mod normal ar trebui sa nu se acorde imprumutul. Nu vad cum ar putea exista alte sanctiuni. Institutia de credit trebuie totodata sa dovedeasca ca a intreprins cheltuieli pentru semnarea acelui contract. E mai ampla discutia. Cititi cu atentie contractul si vedeti daca exista sanctiuni pentru neplata garantiei respective. Si mai mult, institutiile de credit / bancile nu solicita garantii in general. Solicita comision de analiza, care se opreste din suma imprumutata...
REVIN CU UN UPDATE:
Cred ca aceasta Finance Clean Bank este de fapt o teapa. Aveti mare grija, cautati si va documentati in acest sens. Eu personal am gasit Fraud warning in privinta lor.