avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Help
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Help

Buna ziua .
Am făcut prostia sa semnez un cntr cu finance clen bank si nu am citit cu atentie la garantie ca imi cere o sumă.
Cert e că as vrea sa renunț dar pers cu , care am vorbit imi spune ca nu pot renunta si ca voi avea probleme cu legea .
Din moment ce eu nu primesc acea suma pentru ca nu plătesc garanția mi se poate întâmpla ceva? Tin sa mentionez ca are si IBAN ul meu ...
Multumesc mult de ajutor
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:15, 26 Martie 2020
Vedeti ce scrie in contract: ce se intampla daca nu platiti garantia. In mod normal ar trebui sa nu se acorde imprumutul. Nu vad cum ar putea exista alte sanctiuni. Institutia de credit trebuie totodata sa dovedeasca ca a intreprins cheltuieli pentru semnarea acelui contract. E mai ampla discutia. Cititi cu atentie contractul si vedeti daca exista sanctiuni pentru neplata garantiei respective. Si mai mult, institutiile de credit / bancile nu solicita garantii in general. Solicita comision de analiza, care se opreste din suma imprumutata...

REVIN CU UN UPDATE:

Cred ca aceasta Finance Clean Bank este de fapt o teapa. Aveti mare grija, cautati si va documentati in acest sens. Eu personal am gasit Fraud warning in privinta lor.
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)
Distincite garant vs. co-debitor standardtalk standardtalk Intr-un contract de credit cu ipoteca la o banca, banca sustine ca drafturile pe care le au dumnealor nu pot fi modificate (cu alte cuvinte ne convine - ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am încercat să fac un împrumut online la o bancă ... Anisharobert31 Anisharobert31 Bună seara! Am încercat să fac un împrumut online la o bancă pe nume mona credit bank și când trebuia să îmi citeze banii în cont mi-au cerut aproape ... (vezi toată discuția)