avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... ITP depasit din cauza pandemiei
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

ITP depasit din cauza pandemiei

Am termen limita pentru ITP pe data de 27 martie 2020 insa dupa cum se stie starea de urgenta a declansat o situatie speciala si de ieri nu mai gasesc service care sa imi faca ITP pana la aceasta data. Voi fi pus in situatia sa raman fara ITP. Credeti ca in acest caz ma pot incadra in una din prevederile Ordinelor militare pentru a rezolva problema dupa incheierea starii de urgenta?
Multumesc
Pacat!!!
Va trebui sa rezolv problema in ilegalitate dupa terminarea pandemiei!
1. Certificatul de ITP nu intră sub incidența ordonanțelor militare de până acum, agenții economici care le emit nefiind autorități publice;

2. Siguranța deplasării pe drumurile publice trebuie să rămână o prioritate și în această perioadă;

RAR concluzionează că nu există suport juridic pentru ca valabilitatea certificatelor ITP să fie prelungită.

RAR va asigura permanent în reprezentanțele sale personalul necesar, astfel încât vor fi efectuate toate activitățile solicitate pentru clienții care dețin o programare valabilă.

De asemenea, vor fi efectuate activitățile solicitate în regim de urgență, precum cele pentru vehiculele care aparțin autorităților statului sau transportatorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere Damcri Damcri Dacă permisul de conducere îmi expira pe 1 aprilie 2020 iar programările pentru vizita medicala s-au anulat toate din cauza covid-19 pot sa ma bazez pe ... (vezi toată discuția)
Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis de conducere expirat imediat după încetarea stării de urgență Silviu Daniel Silviu Daniel Buna ziua! Permisul de conducere imi expira in 18 Mai 2020 dupa incetarea stari de urgenta.Vreau sa va intreb este valabil 90 de zile dupa expirarea stari de ... (vezi toată discuția)