avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... declaratie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

declaratie

dacă am adeverinta de la angajator pt deplasarea la servici mai trebuie să complectez si declaratia pe propria raspundere ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 26 Martie 2020
Daca nu se mentioneaza orele este bine sa aveti si declaratia pe.proprie raspundere in care sa specificati orele.
Depinde si ce lucrati deoarece curierii si postasi au deverinte clare.

O sa se adapteze si acest lucru la.situatia concreta.
Ar fi bije ca ministrul afacerilor interne sa faca precizari la TV ca sa fie ceva unitar si nunfiecare jandarm si politist sa faca cum il taie capul.
Nu am.fost atent daca s-au facut deja precizari.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ordonanta milita nr.3
Art. 4
(1) Pentru verificarea motivului deplasării:
a) angajații prezintă legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator;
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte corona angajator luminita29 luminita29 Buna dimineata, As dori sa stiku daca eu ca angajator mai trebuie sa fac adeverinte pe ntru deplasarea in interes de serviciu a celor care nu sunt in ... (vezi toată discuția)
Urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)
Deplasarea la si de la locul de munca pe durata starii de urgenta nyku88 nyku88 Buna seara ! Din cauza starii de urgenta,respectiv COVID,majoritatea firmelor de transport persoane si-au intrerupt activitatea,ajungand in situatia de a nu ... (vezi toată discuția)