avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinte Corona angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinte Corona angajator

Buna dimineata,

As dori sa stiku daca eu ca angajator mai trebuie sa fac adeverinte pe ntru deplasarea in interes de serviciu a celor care nu sunt in acelasi oras cu sediul societatii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 15 Mai 2020
Trebuie facute adeverinte.
Ma ajutati si cu o baza legala? Pentru ca am vazut pana acum ca se discuta doar de acele declaratii noi, nu si de adeverinta angajatorului
Buna dimineata,
N am vazut inca un model anume, banuiesc ca o sa fie adaptat cel necesar in starea de urgenta si folosit.
Pana atunci...angajatul poate comlpleta doar o declaratie la care taie si schimba doar data zilnic si aceasta sa fie insotita de un act ce demonstreaza ca lucreaza acolo ( legitimatie, adeverinta...).
Banuiesc ca sunt suficiente cele de mai sus.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Ionut.ion, utilizator
Emiteti adeverințe dupa modelul starii de urgenta....sau întrebați la cei care au emis acea oug
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie rasputyn rasputyn dacă am adeverinta de la angajator pt deplasarea la servici mai trebuie să complectez si declaratia pe propria raspundere ??? (vezi toată discuția)
Deplasare în interes profesional în timpul stării de urgentă norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență? De ex: Duc ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare declaratii in starea de alerta? Insanity66 Insanity66 Buna ziua, In starea de alerta avem nevoie de declaratii si, daca da, in ce circumstante? Am adeverinta de la serviciu, expira in august, mai e buna? (vezi toată discuția)