avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare mașina sub cesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare mașina sub cesiune

Buna comunitate . Am o mașina pe care am făcut clever/bolt (ride sharing) și a fost necesar sa o cesionez unei firme sa fie legal . Acum dacă vreau sa o vând e obligatoriu sa merg iar la notar pentru a anula cesiunea ? Am făcut cesiunea pentru un an de zile , va expira automat după un an ? Ce îmi recomandați ?

Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:13, 26 Martie 2020
Masina nu se poate cesiona. Daca ati facut un contract de comodat, asta inseamna ca ati imprumutat in mod gratuit folosinta autoturismului catre societatea respectiva deci, da, ca sa fiti in litera legii ar trebui sa reziliati contractul de comodat, anterior vanzarii, printr-un act aditional incheiat cu societatea comodatara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat clara112 clara112 A fost incheiat un contract de comodat intre doua societati comerciale. Destinatia imobilului - sediu social al firmei. In contractul de comodat s-a mentionat ... (vezi toată discuția)
Subfolosinta gratuita dumitru2000 dumitru2000 X - comodatar In contrcatul de comodat este sepcificat expres ca "comodatarul are dreptul sa dea, la randul sau, in subfolosinta gratuita catre un tert ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie intocmit numai la notariat? dobreg dobreg Contractul de comodat trebuie intocmit numai la notariat?AM UN SRL SI AM SEDIUL FIRMEI LA APARTAMENTUL LA CARE LOCUIESC.AM CONTRACT DE COMODAT DAR NU ESTE ... (vezi toată discuția)