avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Recuperare avans formatie nunta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Recuperare avans formatie nunta

Buna ziua!
In luna decembrie 2018 am achitat avansul de 2500 de lei unei formatie de muzica. Nunta este programata la unceputul lunii iulie 2020. Avand in vedere situatie de fata (pandemie), am solicitat restituirea avansului achitat, deoarece voi anula nunta, pentru ca nu o mai pot sustine financiar datorita problemelor financiare produse de pandemia de COVID 19.
Se poate impune articolul de forta majora?
Mentionez ca in contract este stipulat articolul de forta majora prin care ambele parti se exonereaza de raspundere.

Alte discuții în legătură

Avans lautar, nuntă amânată covid-19 Adelina.Alexandru Adelina.Alexandru Anul trecut am semnat un contract cu o formatie muzicala pentru nunta noastra ce urma a avea loc in data de 06iunie2020. Covid-19 ne-a încurcat planurile... ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans eveniment - forta majora tma_alleex tma_alleex Buna ziua, Acum 8 luni de zile am incheiat un contract cu unul dintre localurile de nunti din apropiere de Bucuresti. Avansul platit pentru data de 2 mai ... (vezi toată discuția)
Nunta 2020, stare de urgenta MariaMaria15 MariaMaria15 Buna ziua! In luna mai aveam programata nunta intr-o locatie din oras. Am incheiat un contract de prestari servicii, data la care am achitat suma de 1500 de ... (vezi toată discuția)